Derfor er vi et bedre valg en dinner transportable

Flere og flere private vælger at få maden bragt til døren, når de skal holde en rund fødselsdag, et jubilæum eller et andet stort arrangement. Vi ville selv foretrække en personlig løsning, hvis det var os, der skulle have mad udefra til et arrangement.

I stedet for dinner transportable leverer vi en kok i dit hjem, i forsamlingshuset eller hvor end dit arrangement skal afholdes. Hos os er det allervigtigste, at maden giver jer den oplevelse, I ønsker. Den oplevelse er kun mulig at levere med en kok til stede til festen og kan ikke opnås ved mad pakket i varmekasser. Er du ikke helt overbevist, vil vi gerne have lov til at liste 3 gode grunde til, hvorfor du bør vælge en privat kok i stedet for dinner transportable.

  1. En personlig tilgang til maden kan smages
    Når der bliver kælet for maden, og råvarerne tilberedes med ærlighed og i de omgivelser, som de skal serveres i – sætter det sit præg på menuen. Hvis man tilbereder maden og leverer den i varmekasser, som man ofte oplever hos cateringfirmaer, kan maden ikke undgå at blive påvirket af, at den skal pakkes, transporteres og først derefter nydes. Vi er beviste om, at maden nydes allerbedst, lige efter den er blevet tilberedt. Vi springer de trin over, som kan være med til at forringe kvaliteten af maden og kokkerer på stedet, hvor dig og dine gæster befinder jer. Og det kan smages!
  2. Muligheden for at være nysgerrig
    Når vi er ude og tilberede samt servere smagfuld mad for vores kunder, er en stor fordel, at vi giver gæsterne mulighed for at stille deres nysgerrighed. Der er mulighed for gæsterne at kigge os over skulderen og snakke med os om maden. Folk er meget velkomne til at stille spørgsmål, som vi naturligvis glædeligt svarer på. Vores vision er at skinne igennem på baggrund af personlighed og nærvær, og det er det, vi brænder for. Det betyder også, at vores gæster får historier om maden, råvarerne eller sjove erfaringer, som vi har gjort os i løbet af årene. Vi ønsker at give vores kunder ekstra muligheder, som bidrager til en behagelig og imødekommende stemning mellem os og gæsterne.
  3. Lad det hele gå op i en højere enhed
    Vores overbevisning er, at når vi kører ud til vores kunder, er det fordi de ønsker en stemning og følelse af at blive serviceret på samme måde, som man bliver på en restaurant. De ønsker måske at sætte deres personlige præg på festen ved at holde den hjemme, men de ønsker ikke at gå på kompromis med den gastronomiske oplevelse. Og det er netop dét, vi gør bedst. Vi leverer en kundeminded service, hvor du vil opleve et fantastisk samarbejde mellem kokke og tjenere. Det hele går op i en højere enhed, når man har et team i køkkenet, som er vant til og gode til at arbejde sammen.

Et stort servicegen til gavn for vores kunder

Den største forskel på os og et givent andet cateringfirma må være, at vi gerne går den ekstra mil for vores kunder. Vi bestræber os altid på en personlig og nærværende oplevelse – fordi vi ved, at maden har stor betydning for hele arrangementet.

Copyright © 2023 by Privatkok.nu. Alle rettigheder forbeholdes.